loading...
ورمی کمپوست
ورمی کمپوست بازدید : 211 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

دکتر سعید سماوات

دکتر سعید سماواتدکتر سعید سماوات، مشاوره در امور تغذیه گیاه ، کودهای آلی و جاصلخیزی خاک

 

منبع : http://saeedsamavat.blogfa.com/ - کود آلی

 

 


 

نام : سعید

نام خانوادگی : سماوات

محل کار : موسسه تحقیقات خاک و آب تهران ، بخش تحقیقات حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه .

متولد : 1338 کرمانشاه .

تحصیلات :

1- لیسانس : دانشگاه شیراز (1364) .

2- فوق لیسانس : دانشگاه صنعتی اصفهان ( 1371).

3- دکتری : دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات تهران (1378).

پایان نامه های دوران تحصیلی:

1- کارشناسی ارشد : بررسی اثر دو نوع ماده اصلاح کننده خصوصیات فیزیکی خاک ( Soil Conditioner ) پلی مری بر برخی خصوصیات خاک و رشد گیاه . استاد راهنما دکتر کلباسی .

2- دکتری : ساخت یک نوع کلات آهن و مقایسه آن با Fe-EDDHA در رفع کلروز آهن در گیاهان در برخی خاک های آهکی. استاد راهنما دکتر خداداد نظری ( استاد شیمی) و دکتر محمد جواد عابدی .

ثبت اختراع :

1- ثبت اختراع دانش فنی ساخت کود کلات آهن سیترون در سال 1383.

2- ثبت اختراع دانش فنی ساخت کود مایع هوموسی از زباله شهری در سال 1383.

مقالات ISI :

1- Samavat.S, Golami.N, Nazari.K.2007.Complexation of Iron(III) with Citrate and Tartarate Anion in perturbed Aqueos Solution Using Potentiometry and Diference Uv/Vis. and IR Spectrophotometric Methods. Acta Chim.Slov.(54),565-573.

2- Baftehchi.L,S.Samavat,M.Parsa and N.Soltani.2007. Study the function of Blue-green Algae in Urban Garbage Compost Of Iran.Asian Journal Of Plant Sciences 6(1):187-189.

3- F.S. Ghotb Abadi, M.Mostafavi , A. Eboutalebi, S.Samavat and A. Ebadi .2010 . Biomass Accumulation and Proline Content Of Six Citrus Rootstocks as Influenced by Long – term Salinity. Research journal of Environmental sciences. 4 (2): 158- 165.

4- Samaneh.Samavat , S.Samavat, H.Besharati and K. Behboudi . 2011. Interaction of Rhizobia cultural filterates with Pseudomonas fluorescens on bean Damping-off Control. Journal of Agricultural science And Technology (JAST). Vol.13.

مقالات و گزارشات فنی :

ورمی کمپوست بازدید : 233 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

نکته هایی در مورد تولید ورمی کمپوست

نکته هایی در مورد تولید ورمی کمپوستنکاتی درباره زمان آماده بودن ورمی کمپوست، سرند کردن کود، آبیاری کود کمپوست و غیره

 

منبع : www.baharsazan.com - شرکت تولیدی بهار سازان

 

 


 

1-ورمی کمپوست باید در انتهای دوره به رنگ سیاه درامده ومانند چای شود،بوی کود خام نیز باید به کلی بر طرف شده و کود بی بو باشد.

2-کود باید دارای phمناسب(6-8) بوده و نه خیلی تازه و نه خیلی کهنه باشد معمولا کود 1یا2سال مانده برای تولیدمان مناسب است.

3-کود ورمی کمپوست را میتوانیم به صورت خام خریده و سرند یا آسیاب کنیم و سپس خودمان آن را شستشو کنیم ویا به صورت شسته شده خریداری کنیم که در مورد اولی مواد مغذی کود نگه داری شده و کود تولیدی مواد بهتری خواهد داشت اما این کار وقت و انرژی بیشتری نسبت به مورد دوم از ما میگیرد و در مورد دوم نیز میزان مواد مغذی کود کمتر است و کود ما زودتر به کمپوست تبدیل شده و نیازی به سرند و آسیاب ندارد.قیمت کود شسته شده معمولا 30%از قیمت کود خام بیشتر است.

4-در مورد بستر خاکی زیر پشته ها را باید نایلون بکشیم تا در موقع برداشت کرم و یا کود دچار مشکل نشویم.

5-از کود پرندگان در تولید نباید استفاده شود،به خصوص کود مرغی.

6-در طول تولید باید هر چند وقت یکبار کود به وسیله چهارشاخ زیر و رو شود تا همه کود کمپوست بشود.

7-در زمستان می شود روی پشته ها را نایلون کشید تا برودت هوا کمتر کرم ها را تحت تاثیر قراردهد.

8-در فضای باز باید لایه ای از کلش برروی پشته ها قرار دهیم تا از تاثیر نامطلوب عوامل محیطی بکاهیم،البته نباید این کلش با کودمان مخلوط شود زیرا کیفیت کمپوست را پایین می آورد.

9-آبیاری میتواند به صورت قطره ای یا با آبپاش هایی که آب را به صورت پودر درمی آورند انجام بگیرد.

10-آبیاری در تابستان و دمای بالای 30 درجه هرروزو در زمستان ودمای زیر 5درجه هر دو هفته یکبار انجام شده و در دماهای بین این دو بنا به نظر مشاور تعیین می شود.

نکته هایی در مورد تولید ورمی کمپوست

 

ورمی کمپوست بازدید : 224 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

ابعاد مناسب بستر ورمی کمپوست

ابعاد مناسب بستر ورمی کمپوستمشخصات و ابعاد بستر برای کرم های تولید ورمی کمپوست

 

منبع : www.baharsazan.com - شرکت تولیدی بهار سازان

 

 


 

بستری با طول دلخواه و عرض 60-40 سانتی متر و عمق 50-30 سانتی متر حدود 100 عدد کرم خاکی را به ازای هر متر طول بستر در خود جای می دهد و یا در حدود 25عدد کرم خاکی بالغ را تولید می کند. در صورتی که بعضی از پرورش دهندگان برای افزایش تولید ، این سطح را بالا می برند و تعداد بیشتری کرم تولید می کنند. پس از هر 30 تا 45 روز یا هر 30 تا 90 روز ، کرم های خاکی برداشت شده و بستر ها باید جایگزین شوند. مدت زمان یادشده به شرایط محیطی ، روش پرورش و ترکیب بستر بستگی دارد.

ابعاد مناسب بستر ورمی کمپوستطول و عرض بستر پرورش کرم ورمی کمپوست به قابل حمل و یا ثابت بودن آن و مقدار پسماندها بستگی دارد که هر خانواده در هفته تولید می کند. به طور معمول حجم 33 سانتی متر مکعب به ازای هر 450 گرم مواد آلی مطلوب است. از مزایای محفظه چوبی ، خاصیت جذب رطوبت به وسیله آنهاست.

نباید از چوب هایی که دارای مواد آروماتیک اند ( همانند چوب درختان سرو و کاج ) استفاده کرد. محفظه های پلاستیکی ، رطوبت را به مقدار بیشتری در خود حفظ می کنند. به منظور عمل تهویه و زهکشی بهتر ، کف بستر نگهداری کرم ها باید دارای سوراخ های زهکشی باشد. محفظه را باید روی چوب یا آجر قرار داد تا آب ثقلی به راحتی خارج شود. از زه آب خروجی ( چای ورمی کمپوست ) می توان به عنوان کود مایع در فضای سبز استفاده کرد. کرم های ورمی کمپوست تاریکی را ترجیح می دهند ، برای جلوگیری از ورود نور زیاد و ممانعت از کاهش رطوبت موجود ، باید روی بسترها را با پوشش مناسبی نظیر کاه و کلش گندم پوشاند. برای این منظور می توان گودالی با عمق 40 سانتی متر در زمین حفر کرد و محفظه را درون آن قرار داد و اطراف آن را با خاک و روی آن را با کاه وکلش گندم پوشاند.

مواد مورد نیاز برای استفاده در بستر کرم ها

ابعاد مناسب بستر ورمی کمپوستابتدا کف بستر را می توان با خرده های روزنامه ، برگ های خرد شده ، کاه وکلش گندم و مواد آلی ( خاک اره ، پیت موس ، کمپوست و یا کود دامی پوسیده ) پوشاند. مواد آلی باید دارای رطوبت مناسب ( 70-60 درصد ) بوده و از پوسیدگی مناسبی برخوردار باشند. نسبت کربن به نیتروژن مناسب درداخل مواد آلی در حدود 30:1 تا 40:1 است. استفاده از مواد آلی تازه ، سبب افزایش دما در توده ماده آلی شده و کرم های ورمی کمپوست در اثر گرمای زیاد از بین کی روند. استفاده زیاد مواد دارای پروتئین و دیگر ترکیبات آلی نیتروژنه قابل تجزیه نیز مضر است ، زیرا این ترکیبات آمونیاک آزاد کرده و سبب افزایش موقتی pH بستر می شوند و مواد آلی بسترها را به سرعت تجزیه کرده و از بین می برند. استفاده از پسماندهای گیاهی و کودهای حیوانی ، برای بسترسازی مناسب است. بعضی از پرورش دهندگان ، مواد بستر را با خاک رس مخلوط می کنند. این روش موجب هدر رفتن زمان و افزایش هزینه ها شده و محصول کاهش می یابد. استفاده از کود اسبی و فضولات خرگوش مناسب است.

اگر مواد بسترها دارای مقادیر زیاد کربوهیدرات ها و دیگر مواد آلی باشند ، ممکن است بسترها ایجاد حرارت شود. در چنین شرایطی ، دمای درون توده به 60 درجه سانتی گراد یا بیشتر می رسد که مرگ کرم ها یا فرار آنها از بستر را در پی دارد. بنابراین ، موادی از این نوع باید پس از طی شدن مرحله حرارتی به بسترها اضافه شوند.

این روش با ساخت توده یا توده هایی که بالای آنها هموارباشد و افزایش رطوبت امکان پذیر باشد ، انجام می شود. وقتی مرحله حرارتی به اتمام رسید ، مواد باید به خوبی مخلوط شده و خرد شوند. اگر مواد خیلی ریز باشند ، کرم های ورمی کمپوست قادر به بلع آن نبوده ، در نتیجه رشد ناکافی خواهند داشت. غلظت های زیاد نمک ممکن است موجب کاهش پیله و وزن کرم ها شوید ، بنابراین مواد بستر باید برای برطرف کردن نمک اضافی آب شویی ، رطوبت مواد بستر ثابت نگاه داشته می شود ، اما از روش غرقاب کردن بسترها نباید استفاده کرد. دمای مواد بستر نیز باید کنترل شود. اگر دما پس از 5 تا 6 روز پایین تر از 26 درجه سانتی گراد باقی بماند ، بسترها ممکن است برای کرم ها مفید واقع شوند. پس از اضافه شدن کرم ها ، بستر باید مرطوب نگاه داشته شود. در ضمن استفاده از مواد سلولزی ( خاک اره ) به دلیل ایجاد تهویه بهتر ، به عمل تنفس و بقای کرم ها کمک می کند و اضافه کردن مقدار کمی ماسه ریز به توده ماده آلی ، به عمل هضم غذا در سنگدان کرم کمک می کند.

در شرایط مطلوب ، روزانه هر کرم ورمی کمپوست به اندازه وزنش مواد غذایی مصرف می کند ، ولی به طور متوسط روزانه مواد آلی نصف وزن بدن کرم است. به عبارت دیگر در هر 33 سانتی متر مکعب مواد آلی باید 50 عدد کرم موجود باشد.

 

 

ورمی کمپوست بازدید : 170 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

مقایسه کود ارگانیک (ورمی کمپوست) با کود های شیمیایی

مقایسه کود ارگانیک (ورمی کمپوست) با کود های شیمیاییمقایسه تفاوت های مهم کود های ارگانیک با کود های شیمیایی و دلایل اهمیت استفاده از کود های ارگانیک

 

منبع : www.baharsazan.com - شرکت تولیدی بهار سازان

 

 


 

کود ارگانیک (ورمی کمپوست)

 

کود شیمیایی

1-دارای تمام مواد غذایی مورد نیاز گیاه می‌باشد.

2- میزان مواد ارگانیکی خاک را افزایش می‌دهد.

3- غذای مورد نیاز موجودات خاک را تامین می‌کند.

4- در برابر آبشویی مقاومت بالایی دارند.

5- مواد غذایی را بطور پیوسته در طول مدت زمان آزاد می‌کند.

6- اثرات دراز مدت و تدریجی باعث می‌شود استفاده کننده در شرایط بد جوی نگران عدم دسترسی گیاه به موادمغذی نباشد و بخشی از آن برای سال بعد در خاک ذخیره شود.

7- کیفیت بسیار بالا و غنی بودن محصول نهایی از حیث عناصر غذایی و شکل ظاهری

 

1-چون غالبا تک عنصری بوده لذا مواد موجود در آن انتخابی بوده و در نتیجه بدلیل فقدان برخی از عناصر به کمبودهائی نیز منجر می‌شوند.

2- حیات موجودات خاک را مختل می‌کند.

3- به راحتی آبشویی می‌شوند.

4- گیاه زمان بسیار اندکی برای بهره‌برداری از آن را دارد.

5- بدلیل وجود اثرات کوتاه مدت نه تنها کمکی به جبران کمبودهای خاک در داراز مدت و سال‌های آتی نخواهد داشت بلکه بعضا به دلیل برخی مسائل جوی از جمله بارش‌های پیش‌بینی نشده و تصعید و غیره …… در همان سال هم مورد استفاده گیاه قرار نمی‌گیرد‌ و این یعنی ضرر اقتصادی برای کشاورز و دولت که برای کودها یارانه می‌دهد.

6- سالمنبودن و بی‌کیفیت بودن محصول نهایی بدلیل کمبود عناصر غذایی و بالا بودن حد مجاز مواد شیمیایی وعناصر مضر و فلزات سنگین

7- موجب تغییر بافت خاک می شوند

8- تغییر PH خاک به سمت قلیایی را موجب شده در نتیجه شرایط جذب را منفی می کنند.

9- موجب بالا بردن EC آب آبیاری شده شور کردن آب و خاک را در پی خواهند داشت

 مقایسه کود ارگانیک (ورمی کمپوست) با کود های شیمیایی

ورمی کمپوست بازدید : 148 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

مزیت های کود های ارگانیک و ورمی کمپوست

مزیت های کود های ارگانیک و ورمی کمپوست

 

منبع : www.baharsazan.com - شرکت تولیدی بهار سازان

 

 


 

1- حاوی کلیه عناصر مغذی کند حرکت بوده که به تدریج به مصرف گیاه می‌رسد.

2- PHو EC پایین این کود شرایط جذب کلیه عناصر موجود در خاک را با اصلاح موضعی فراهم می‌کند.

3- عاری از بذر علف‌های هرز می‌باشد.

4- سرشار از مواد آلی است به طوری که در صورت مصرف مداوم، نه تنها خسارتی به خاک وارد نمی‌آورد بلکه بهبود و اصلاح بافت خاک را تضمین می‌نماید.

5- به دلیل فرایندی که بر روی آن صورت می‌گیرد عاری از تخم آفات و عوامل بیماری زا مشترک بین انسان و دام می‌باشد.

6- افزایش نگهداری آب در زمین تا چندین برابر وزن خود.

7- افزایش فعالیت میکرو ارگانیزم‌های خاک به دلیل وجود باکتری‌های موجود در آن.

8- قابلیت انبارداری بلند مدت محصولات باغی و زراعی تولید شده

9- کاهش زمان عملیات کوددهی در مقایسه با کودهای آلی تازه(دامی و ماکیان)

10- کاهش تعداد دفعات کوددهی در مقایسه با کودهای شیمیایی.

11- توزیع یکسان و یکنواخت در سطح باغات و مزارع به دلیل شکل و فرم استاندارد و یکسان و قابلیت پاشش به وسیله کودپاش‌ها و برخی از بذر کارها

12- سرعتی که به عملیات کوددهی در یک هکتار می‌دهد از اتلاف وقت صرفه‌جویی شده و می‌توان در جای دیگری به کار گرفته شوند.

13- حاوی کلیه مواد اصلی و لازم جهت رشد و حیات گیاه شامل عناصر ماکرو، میکرو و باکتری‌های فعال‌کننده این عناصر می‌باشد. (N.P.K.S.Fe. Zn. Cu. Mn.Ca.B.Mg)

14-با توجه به تغذیه کامل موجبات مقاومت گیاه به آفات و بیمارها را فراهم در نتیجه موجب کاهش هزینه‌های مقابله با آفات و بیمار‌ی‌ها خواهد شد.

15- عناصر موجود در آن آبشویی نمی‌شود و همیشه در دسترس گیاه می‌باشد.

16- موجب کاهش تجمع نیترات .سرب وکادمیوم درمیوه وسبزیجات میگردد.

17- عاری از هرگونه آثار هورمون و دارو ناشی از جیره غذایی دام و طیور میباشد.

18- عدم وجود مواد زائد و فاقد ارزش کودی مانند کاغذ، چوب و خاک اره و….

مزیت های کود های ارگانیک و ورمی کمپوست

 

ورمی کمپوست بازدید : 278 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

سبز گستر جنگل

سبز گستر جنگلمرکز تولید فروش و صادرات ورمی کمپوست

 

 


 

آدرس: تهران، بلوار ارتش، بلوار اوشان کوچه رضوان،جنب داروخانه سامان پلاک 34 ، طبقه 2

تلفن : 22195059

نمابر: 22195059

همراه: 09102667678

بازاریابی و فروش کمپوست : مهدی رحیمی

همراه: 09309030224

نمایندگی دماوند: مصطفی خطیب

ایمیل: fcompost@gmail.com

ایمیل: info@compost.ir

تولید ورمی کمپوست - خرید و فروش ورمی کمپوست

نشانی وب سایت شرکت سبز گستر جنگل : http://www.compost.ir

نمای صفحه اول وب سایت سبزگسترجنگل

سبز گستر جنگل

ورمی کمپوست بازدید : 257 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

اهدف و ضرورت اجرای طرح ورمی کمپوست در ایران

اهدف و ضرورت اجرای طرح ورمی کمپوست در ایرانفرایند تولید ورمی کمپوست می تواند علاوه بر مزارع در خانه ها و فضاهای دانشگاهی، رستورانها، گلخانه ها و مشاغل مربوط به خاک نیز انجام گرفته و فواید بسیاری را در بر دارد. برای پی بردن از نمونه های عالی از این کار در مقیاس های بزرگ و کوچک و یا فناوری های پایین یا پیشرفته این بخش را از نظر بگذرانید.

 

منبع : www.nabpasmand.com - ناب اندیش پسماند وارنا

 

 


 

اهدف و ضرورت اجرای طرح ورمی کمپوست در ایران :

ارزش افزوده بالا ورمی کمپوست

بهره برداری زود و سریع ورمی کمپوست

اشتغال زایی (در روستاها و شهرها) با تولید ورمی کمپوست

در تمام نقاط کشور تولید ورمی کمپوست می تواند به عنوان طرحی نو مطرح شود

توسعه اقتصادی و کسب درآمد با تولید ورمی کمپوست

هزینه کم تولید ورمی کمپوست جهت اجرا برای یک نفر و یا شرکت

سلامتی مردم با محصولات ارگانیک که با استفاده از ورمی کمپوست تولید می شوند.

فرایند تولید ورمی کمپوست می تواند علاوه بر مزارع در خانه ها و فضاهای دانشگاهی، رستورانها، گلخانه ها و مشاغل مربوط به خاک نیز انجام گرفته و فواید بسیاری را در بر دارد. برای پی بردن از نمونه های عالی از تولید ورمی کمپوست  در مقیاس های بزرگ و کوچک و یا فناوری های پایین یا پیشرفته این بخش را از نظر بگذرانید.

هدف تولید ورمی کمپوست  این است که در گسترش و سود بردن از طرح یا شغل تولید ورمی کمپوست  به عزیزانی که علاقه مند هستند کمک شود. تولید ورمی کمپوست به مشتریان خود کمک می کنند تا راه حلهایی علمی در پیش گیرند. این امر به معنای یافتن تعادل صحیح بین مواد اولیه و روش هایی در جهت رسیدن به اهداف شماست، در سرتاسر دنیا، دانشمندان و کشاورزان در حال ایجاد واحدهای تولید ورمی کمپوست  در مقیاس بزرگ می باشند. تلاش بر این است که بتوان کمکی بزرگ به عزیزان علاقه مند به عرصه تولید کود ورمی کمپوست  انجام شود.

الف: مواد مناسب برای تولید کود ورمی کمپوست

تغذیه

کرمهای خاکی می توانند از تمام انواع زباله های غدایی، زباله های حیاط و باغچه و کاغذ و مقوا تغذیه نمایند زباله های باغچه ای مانند برگها،علفهای کوتاه شده،شاخ و برگهای کوچک، زائدهای گیاهی غیر چوبی می باشند که همه قابل تبدیل به ورمی کمپوست هستند. خاکستر چوب نیز به عنوان منبع آهک محسوب می شود که باید به میزان کمی مورد استفاده قرار بگیرند.

فضولات حیوانی

می توان از مدفوع حیوانی مانند گوسفند، اسب، بز و طیور ( به غیر از مرغ ) برای تولید ورمی کمپوست استفاده نمود.لازم است پیش از استفاده از مدفوع حیوانی بجز احشام آزمایشات و پیش بینی های اولیه مختلفی در مورد عوامل بیماری زا و واکنش در مقابل کرمهای خاکی انجام داد. در ضمن باید در استفاده از مدفوع اسب بسیار دقت شود زیرا مدفوع این حیوان حاوی ویروس تتانوس است که برای انسان مهلک و کشنده است.

زباله های کشاورزی

همچنین می توان از زباله های کشاورزی که پس از برداشت محصول و خرمن کوبی به دست می آید نیز در تولید ورمی کمپوست استفاده کرد، این زباله ها شامل شاخه ها، برگها، سبوس ( بجز شلتوک)، پوست، زباله های سبزیجات، خرده برگها، زباله های فرآوری صنایع غذایی و تفاله نیشکر می باشند.

زباله های جنگلی

این زباله ها تولیدات گیاهی از قبیل تراشه های چوب، خاک اره و خمیر کاغذ را شامل می شود.

زباله های شهری

زباله های شهری که هر روز تولید می شوند در بر دارنده موارد مهمی از بقایای آلی شهری می باشند که می توانند در تولید ورمی کمپوست استفاده شوند.

ب: انواع روش ها

1- روباز 2- سربسته 3- با استفاده از مش 4- خانگی

1-رو باز: این روش بیشتر برای بازیافت زباله های شهری و همچنین برای کسانی کاربرد خواهد داشت که دارای گاوداری یا زمین شخصی در مجاورت گاوداری داشته و هدف اصلی از بین بردن زباله ها یا رفع بوی بد حاصله از کود دامداری و .... می باشد و کیفیت کود حاصله و همچنین راندمان تولید کرم اهمیت چندانی نخواهد داشت و در نهایت در سال بیش از دو مرحله نمی توان برداشت نمود.

2-سربسته: در این روش سعی بر آن می شود که تمام شرایط بهینه گردد و هم کیفیت کود تولیدی و راندمان تولید کرم افزایش و همچنین بازه زمانی را می توان کاهش داد و همچنین می توان 2 تا 3 بار در سال محصول برداشت نمود.

3-با استفاده از مش: در این روش با افزایش تهویه سعی بر آن داریم که راندمان تولید کرم را به حد اکثر برسانیم و تقریبا شبیه به روش سر بسته و البته کمی هزینه بر تر می باشد.

4-خانگی: همان طور که از اسم این شیوه مشخص می باشد برای منازل و در ابعاد بسیار کوچکتر و بسیار کم هزینه تراست و به هیچ عنوان احتیاج به خرید دستگاه مخصوص و خاصی ندارد.

مزایای ورمی کمپوست

ورمی کمپوست یک غذای کامل و متعادل برای گیاهان می باشد

ورمی کمپوست با دارا بودن مواد هورمونی رشد و نمو گیاه را سرعت می بخشد

ورمی کمپوست به نگهداری رطوبت در خاک کمک می نماید

ورمی کمپوست رنگ، طعم، بو و کیفیت گلها، سبزیجات و میوه را بهبود می بخشد

ورمی کمپوست حاصلخیزی خاک را افزایش می دهد

ورمی کمپوست فاقد هرگونه آلودگی میکروبی می باشد

ورمی کمپوست مواد بیوشیمیایی آن مقاومت گیاهان را به بیماری ها افزایش می دهد

خواص ورمی کمپوست:

ورمی کمپوست سبک و فاقد هرگونه بو است

ورمی کمپوست عاری از تخم علف های هرز است

ورمی کمپوست حاوی میکرو ارگانیسم هوازی سفید مانند ازت و باکتریها است

در ورمی کمپوست میزان عناصر اصلی غذایی در مقایسه با سایر کودهای آلی بالاتر است.

دارابودن عناصر میکرو مانند آهن، روی، مس و منگنز در ورمی کمپوست 

دارابودن مواد محرکه رشد گیاهی نظیر هورمون ها در ورمی کمپوست 

قابلیت بالای نگهداری آب و مواد غذایی در ورمی کمپوست 

فرآوری سریع تر از سایر کمپوست ها در ورمی کمپوست 

ورمی کمپوست عاری از باکتری های غیرهوازی، قارچ ها و میکروارگانیسم هایپاتوژن است

ورمی کمپوست قابل مصرف در پرورش کلیه محصولات کشاورزی

ویژگی های اختصاصی در گیاهان تزئینی و دارویی:

تداوم گلدهی گونه های مختلف گیاهان تزیینی با کود کمپوست

حفظ رنگها و عطر گلها در طی زمان عرضه با کود کمپوست

افزایش نسبت اسانسها و مواد موثر در گیاهان دارویی با کود کمپوست

جلوگیری از زرد شدن و ریزش برگها با کود کمپوست

بهبودجوانه زنی بذرها با کود کمپوست

افزایش تداوم گلهای شاخه بریده در طی نگهداری در گلفروشی ها با کود کمپوست

ویژگی های عمومی:

افزایش مقاومت به استرس ها و تنش های محیطی با کود آلی (ورمی کمپوست)

ارتقاء مقاومت در برابر پاتوژنها و عوامل بیماری زای خاک با کود آلی (ورمی کمپوست)

کاهش و نهایتا حذف مصرف کودهای شیمیایی و مواد محرکه با کود آلی (ورمی کمپوست)

افزایش نسبت تبدیل جوانه های رویشی به زایشی با کود آلی (ورمی کمپوست)

تشدید ریشه زایی و رشد قلمه ها با کود آلی (ورمی کمپوست)

حاوی سطح بالایی از عناصر ضروری برای رشد گیاهان با کود آلی (ورمی کمپوست)

تامین کننده عناصر اساسی در ایجاد عطر و طعم در محصولات کشاورزی با کود آلی (ورمی کمپوست)

افزایش زمان انبارداری محصولات جمع آوری شده با حفظ کیفیت با کود آلی (ورمی کمپوست)

 

درباره ما
ورمی کمپوست، آموزش تولید ورمی کمپوست، مقالات آموزشی، راهکارها، خدمات مرتبط با کودهای آلی و تولید محصولات ارگانیک، معرفی تولید کنندگان و مصرف کنندگان و خرید و فروش و قیمت کمپوست و ورمی کمپوست
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 135
  • بازدید ماه : 619
  • بازدید سال : 9,293
  • بازدید کلی : 34,909